Сърцето на известната британска порно актриса Софи Андерсън спря. Нейната приятелка

...
Сърцето на известната британска порно актриса Софи Андерсън спря. Нейната приятелка
Коментари Харесай

Известна британска актриса от филми за възрастни почина на 36 години

Сърцето на известната английска порно актриса Софи Андерсън спря. Нейната другарка Ребека Мор съобщи за гибелта на 36-годишната видеозвезда на 18+ в своя Instagram.

По предварителни данни актрисата е умряла на 4 декември. Какво тъкмо е предизвикало гибелта обаче, не е известно.

Мор пише, че е шокирана от новината за гибелта на Софи. Те бяха близки другари и постоянно прекарваха добре време дружно. Софи постоянно е била харизматична, занимателна и блага. Въпреки че Софи изглеждаше скандално на външен тип, тя в действителност беше доста нежна.

Заслужава да се означи, че преди две седмици стана известно за гибелта на гаджето на порно актрисата, някогашния футболист Оливър Спединг. Той беше единствено на 34 години. Какво е предизвикало гибелта му, също не е известно. Известно е, че заради несполучлива кариера мъжът отиде в порно промишлеността, където срещна обичаната си.

Андерсън имаше податливост към пластичната хирургия. Жената имаше неестествена форма на гърдите и направи други промени във външния си тип. През 2022 година актрисата беше приета в болница с отравяне на кръвта. Впоследствие стана известно, че един от имплантите в гърдите на актрисата е избухнал. Тя трябваше да претърпи няколко тежки интервенции.

Интернет също гъмжи от информация, че двойката е покровител на ЛГБТ+ общността и постоянно взе участие в благотворителни набирания на средства за организации, които поддържат хора с ХИВ. По-специално, знае се, че Софи и Оливър постоянно са помагали финансово на фондация Терънс Хигинс, която се занимава с проблеми на половото здраве и хора с ХИВ статус.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР